Indhold pr. gram
Dextrose . . . . . . . . . . . . . . 429 mg
Glucosaminoglycaner . . . . 220 mg
Organisk svovl (MSM) . . . . 200 mg
Avocado-SoyaUnsaponifiable (ASU) . . . . . .40 mg
Omega-3 (EPA/DHA) . . . . . . 30 mg
Grønlæbet musling . . . . . . . 30 mg
Collagen II . . . . . . . . . . . . . . 6 mg
Hydrolyseret animalsk
protein (kylling) . . . . . . . . . . . 5 mg
Tilsætningsstoffer pr. gram
2b163 Gurkemejeekstrakt
(farveløst) . . . . . . . . . . . . . . 30 mg
E551a Kiselsyre . . . . . . . . . . 10 mg
Analyse
Total kulhydrat . . . .57,9 %
Råprotein. . . . . . . . .12,3 %
Total råolie og fedt . .4,4 %
Aske . . . . . . . . . . . . . .1,7 %
Råfibre . . . . . . . . . . 0,3 %
Vand . . . . . . . . . . . 23,7 %
Energi . . . . 321 kcal/100 g
Dosering:
Giv 1 måleske (2 gr) pr. 10 kg legemsvægt
1 måleske doserer 2g.
Efter 3-4 uger kan doseringen nedjusteres til ca. det halve, passende til det enkelte dyrs behov.
( 2 ) | ||
( 0 ) | ||
( 0 ) | ||
( 0 ) | ||
( 0 ) |