0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hunde Shampoo & Balsam

Hunde shampoo & balsam til hunde med alle slags behov

Her på siden tilbyder vi et hav af forskellige hunde shampoo'er og balsam, som alle sammen tager højde for forskellige behov. Vi tilbyder eksempelvist shampooer til hunde med tør hud, skæl, fedtet hud og meget mere her på siden.Vi tilbyder naturligvis også shampooer til raske hunde uden nogen bestemte behov, der skal tages højde for. Længere nede på siden, kan du desuden finde information om, hvor ofte, med hvad, og hvordan man vasker sin hund korrekt med hunde shampooer.

  • VetPro Klorhexidin Shampoo, 250 ml

    Rengør hud og pels for snavs, sårskorper, skæl og pus - og har en antibakteriel effekt
    79,00 dkk
  • DOUXO S3 Pyo Shampoo 200 ml. DOUXO S3 Pyo Shampoo 200 ml.
    Tilbud
    spar 20,-

    DOUXO S3 Pyo Shampoo 200 ml.

    Desinficerende og dybderensende shampoo til uren hud. Fugtgivende og skånsomme ingredienser med...

    Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

    Fra 179,00 dkk

  • Clorexyderm Shampoo 4%, 250 ml

    Koncentreret klorhexidin shampoo til hund og kat
    219,00 dkk
  • Ermidrà Shampoo 250 ml

    Shampoo til hyppig vask af sart eller rød hud hos hund & kat. Udløber
    239,00 dkk
  • Zincoseb Shampo (250 ml) Zincoseb Shampo (250 ml)
    Tilbud
    spar 20,-

    Zincoseb Shampo, 250 ml

    Shampoo til hund, kat og hest med fedtet og skællet hud.

    Vejl. udsalgspris 279,00 dkk

    Fra 259,00 dkk

  • Aptus Derma Shampoo Care Soft Wash, 150 ml

    Mild og fugtgivende mousse/shampoo.
    129,00 dkk
  • Virbac Allerderm Foam, Tørshampoo Virbac Allerderm Foam, Tørshampoo
    Tilbud
    spar 10,-

    Virbac Allerderm Foam, Tørshampoo, 200 ml

    Skånsom leave-in tørshampoo i skumform. Formuleret til dybderensning af uren hud.

    Vejl. udsalgspris 179,00 dkk

    Fra 169,00 dkk

  • WAP: 8 Pelsvask Antilugt, Hund, 250ml

    Hundeshampoo mod dårlig lugt. Perfekt til hunde, der har tendens til at blive snavsede oftere.
    139,00 dkk
  • WAP: 3 Pelsvask, Hund

    Velegnet til alle hunde. Antibakteriel og beskytter mod irritation og tørhed.
    119,00 dkk
  • WAP:6 Hundeshampoo til følsom hud, Hund, 250 ml

    Pelsvask til følsom og beskadiget hud hos hunde. Duftfri.
    139,00 dkk
  • DOUXO S3 SEB Shampoo 200 ml.

    Shampoo, der genopretter hudens balance og modvirker skæl. Fjerner dårlig lugt. Med...
    169,00 dkk
  • Douxo Care Shampoo 200ml Douxo Care Shampoo 200ml
    Tilbud
    spar 20,-

    DOUXO S3 Care Shampoo 200 ml

    Shampoo til daglig vask og pelspleje. Løsner og modvirker knuder i pelsen. Til hund/kat

    Vejl. udsalgspris 129,00 dkk

    Fra 109,00 dkk

  • VetPro 2-i-1 Shampoo 250 ml

    Velegnet til vask af alle raske hunde og katte
    79,00 dkk
  • DermAllay Sensitive Shampoo 230 ml

    Mild shampoo med kokus til skånsom og blødgørende vask
    136,00 dkk
  • DermAllay Oatmeal Shampoo 230 ml DermAllay Oatmeal Shampoo 230 ml
    Tilbud
    spar 6,-

    DermAllay Oatmeal Shampoo 230 ml

    Mild fugtgivende shampoo med olie og havremel

    Vejl. udsalgspris 139,00 dkk

    Fra 133,00 dkk

  • TrizChlor4 Shampoo 230 ml TrizChlor4 Shampoo 230 ml
    Tilbud
    spar 8,-

    TrizChlor4 Shampoo 230 ml

    Antimikrobiel Shampoo til hund og kat

    Vejl. udsalgspris 169,00 dkk

    Fra 161,00 dkk

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 22

  1. 1
  2. 2

Hvilken hunde shampoo skal du vælge?

Det er ofte mange spørgsmål i forbindelse med badning - Hvordan gøres det bedst? Hvilken hunde shampoo skal jeg vælge? Hvor ofte må jeg vaske min hund?  En hund må som udgangspunkt gerne komme i bad. Fejler hunden ikke noget, men man ønsker blot at give hunden et bad, kan man som tommelfingerregel gøre det én gang om måneden. Nogle racer har bedre af et bad end andre for at afhjælpe fx fedtet pels.

Der findes et hav af forskellige shampoo'er til hunde, som alle kan tage højde for og hjælpe hunden med lige netop de problemer som den oplever. Ligesom hos os mennesker, findes der hunde shampooer og andre plejemidler som hjælper med tør hud, skæl, fedtet hud og hår osv osv.

 * Helt normale hunde shampoo. Kan bruges til hunde der ikke har nogle bestemte behov der skal tages højde for. Shampooen kan bruges til at give kæledyret et bad i ny og næ. Shampooen renser pelsen for snavs og døde hår.

*Calm & Oat Shampoo, kan bruges til hunde med følsom hud. Har kæledyret en sensitiv hud, er det vigtigt at bruge en mild shampoo uden parfume. Hunde shampooen kan have en beroligende effekt og give ro til den irriterede hud. Kan også være god hvis man ofte vasker sin hund

* Hunde shampoo med klorhexidin, TrizChlor4 eller anden rensende effekt. Disse shampooer kan bruges til hud og pels for at afhjælpe snavs, sårskorper, skæl og pus og har antibakteriel effekt.

* Anti-lugt og shampoo mod uren, skællet og fedtet hud. Nogle hunde har ekstra fedtet hud eller mere skæld end gennemsnittet. Her kan det være en ide at bruge en hunde shampoo som tilgodeser disse behov hos dyret.

* Tør shampoo. Ikke alle hunde er lige vilde med at komme i bad, og her kan tør/ skum shampoo være en god ide. Det hjælper med at pleje pelsen og gør det nemmere at rede pelsen og undgå filtknuder.

Vores DOUXO hunde shampooer, er en serie kvalitets shampooer, som er specifikt anbefalet af dyrlæger. Du kan læse endnu mere om DOUXO og hvad der gør deres hunde shampoo serie så unik, på linket her

Skal hunde også i bad?

For os mennesker er det helt naturligt at vi går i bad ofte, men er tilfælde det samme for hunde? 
Det kan være meget individuelt fra hundeejer til hundeejer. Nogle giver hunden et bad flere gange om måneden mens andre kun givet et bad hvis hunden har rullet sig i noget der lugter. 
Nogle hunde er rigtig glade for vand og elsker at komme i bad, mens andre hunde ikke er så vilde med det. 

Udover hunde shampoo'er, tilbyder vi også kvalitets hundefoder til hunde i alle aldre og størrelser og til hunde med eventuelle særbehov. Se vores udvalg af hundefoder her

Det kan også være af helbredsmæssige årsager at man giver sin hund et bad. Allergihunde med hudallergier kan f.eks. have godt af at blive vasket med en god og mild hundeshampoo som tager højde for hud irritationer og for at få vasket allergenerne ud af pelsen. Det kan modvirke irriteret hud og tør pels. Allergihunde kan med fordel bades 1-4 gange om måneden eller efter anvisninger fra dyrlægen.

Katte har ikke på samme måde behov for at komme i bad, som hunde eksempelvis kan have. Katte er meget renlige dyr, og bruger meget af deres vågne timer på at rengøre sig selv. Der kan dog i nogle tilfælde være behov for hjælp, har man langhåret kan, kan det være nødvendigt med pelspleje får at undgår filtre der kan sidde i pelsen og gøre ondt i huden.

Hvilke hensyn skal du tage når du giver din hund et bad?

 -        Brug lunkent vand og roligt vandtryk

For varmt eller koldt vand, kan være ubehageligt for hunden, ligesom en bruser for fuldt vandtryk kan være ubehageligt eller skræmme hunden

-        Man kan ikke bruge menneskeshampoo. Du skal bruge hundeshampoo

Hundenes pH-værdi afviger fra menneskers. Desuden indeholder menneskeshampoo hyppigt parfumer, som ikke kommer din hund til gavn. Brug derfor altid hundeshampoo, når du bader din hund

-        Tør hunden med et håndklæde

Husk at tør hunden godt, så den ikke bliver kold og går rundt og er fugtig. Det vigtig fordi det kan give svamp eller hotspot hvis ikke hunden tørre ordentligt.

-        Vær særlig opmærksom på

Vær opmærksom på at du får vasket alt shampooen ud efter du har masseret det ind i pelsen, ellers kan det klør i pelsen og hunden- og vær særlig opmærksom på områder omkring ører, snude og øjne, her kan du fx bruge en svamp eller vådservietter der er beregnet til hunde.

-        Husk det skal være rart og positivt

Ros din hund, og giv den en god oplevelse med badningen. Det gør hele badprocessen meget rarere for hunden og nemmere for dig

 

 

Hvorfor lugter en våd hund?

 

Vi har taget hul på efterårsmånederne, og det betyder som ofte gråvejr og masser af regn. Derfor er der nok rigtig mange hunde som de næste måneder vil få våd pels på gåturen. Regn betyder våd hund og hundepels, og med våd hund følger også en kedelig lugt – lugten af vådhund.

Men hvorfor er det at vores hunde lugter når de bliver våde?

Hos alle hunde med pels, er der millioner og millioner af mikroorganismer, herunder forskellige bakterier og gærsvampe.
Mikroorganismer lyder måske farlige, men de fleste af disse er fuldstændig ufarlige. I takt med organismerne vokser og formerer sig, er de med til at danne de ildelugtende organiske stoffer.
Lugten af hund er sammensat og du er som ofte i ikke tvivl når en våd hund er i nærheden eller har været i et rum. Men lugter du til stofferne og bakterierne enkeltvis, vil man sjældent opfatte dem som lugten af våd hund - sættes man derimod stofferne sammen på en helt bestemt måde, giver det den karakteristiske lugt.

Husk, at hunde også kan blive forkølet, derfor tilbyder vi også hundedækkener, så din hund kan holde sig varm hele vinteren.

Udviklingen og produktionen af disse mikroorganismer, bakterier og gærsvampe sker hele tiden, mange af dem sætter sig og er i hundens pels og det er faktisk kun en begrænset mængde der frigives i omgivelserne.

De organismer der bliver frigivet i pelsen når hunden bliver våd, er dem vi opfanger med næsen og forbinder med lugten af vådhund. Sætter man næsen godt ned i pelsen og snuser ind, kan vi registrere væsentligt flere af stofferne, og derfor opleves lugten kraftigere jo tættere vi er på pelsen.

Kort fortalt, så er det der sker når hunden bliver våd, at de organiske stoffer løsnes fra pelsen og i forbindelse med at vandet fordamper fra pelsen, frigives de til omgivelserne. Fordi det spredes i luften, kan lugten nå næsen i en langt højere og kraftigere grad end før hvor hunden var tør, og det er derfor den våde hund lugter mere end en tør hund.

Så næste gang du og din hund kommer hjem fra en dejlig regnvejrsgåtur i smukke efterårsomgivelser, og bryggers eller entréen fyldes af en intens duft af hund, kan du takke de mange millioner mikroorganismer, der lever i pelsen hos din bedste ven.

Brug en hunde shampoo for at forhindre at din hund lygter af våd hund.