0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Godbidder

Godbidder til din hund

De fleste hunde er vilde med velsmagende godbidder og elsker at blive forkælede af deres ejere. Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af lækre godbidder til forskellige formål. Vi har alt fra almindelige godbidder til store og små tyggeben, gnaveringe, tørret kød og lækre hundekiks. Du finder vores store udvalg af lækre godbidder til din hund her i webshoppen. I vores store udvalg finder du godbidder til alle typer af hunde i alle aldre og i alle størrelser. Vi forhandler godbidder fra velkendte og kvalitetsbevidste mærker som Specific, Hill’s, Dogman og Fish4Dogs. Vi sælger de mange godbidder i flere forskellige størrelser, og du kan købe forskellige produktmængder alt efter, hvad du har behov for. Vi får løbende nye varer, hvilket sikrer et altid stort udvalg til dig, så du kan få netop det, du mangler. Hvis du er i tvivl om, hvilke godbidder der passer bedst til din hund, hjælper vi dig meget gerne med at finde de helt rigtige snacks.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Velsmagende godbidder til alle formål

Godbidder kan bruges til mange forskellige formål, og hos Dyrenes Butik har vi da også godbidder til enhver lejlighed. For mange hundeejere anses de små godter som en slags metode til at belønne hunden eller blot til at hygge med. Hunde kan sagtens tåle at få en hygge- og forkælelsessnack af og til, men det er vigtigt, at forkælelsen bliver gjort med måde. Hos Dyrenes Butik forhandler vi lækre og sunde godbidder til hunde med forskellige behov. Vi tilbyder blandt andet godbidder til hunde, der har problemer med overvægt, fordøjelse, allergi eller tandsten. Alle godbidderne indeholder gode, sunde, naturlige og nærende ingredienser og kostfibre, der giver en mæthedsfornemmelse hos hunden i lang tid og som samtidig smager rigtig godt. Udover at være en lækker og hyggelig snack, kan godbidder også være meget anvendelige til andre formål. Har du for eksempel fået en lille ny hundehvalp, er det en god metode til at opdrage med. Derudover kan du med fordel benytte dig af de små godbidder, hvis du træner med din hund eller er ved at lære den tricks. Desuden kan du holde din hund beskæftiget i lang tid ved at give den et sundt gnaveben. På den måde får du aktiveret din hund på en sjov måde. Du finder et hav af lækre gnaveben her i webshoppen. 

Se hele vores udvalg af godbidder til hunde


Råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvordan du forkæler din hund på den bedste og sundeste måde, og hvilke godbidder der passer bedst til lige netop din hund, så er du velkommen til at få råd og vejledning hos Dyrenes Butik. Du kan også altid kontakte din dyrlæge og få yderligere information om det rette valg til netop din type af hund, dens adfærd og sundhed.