Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvalp og junior

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort sortiment af nærende og velsmagende hvalpefoder og juniorfoder af høj kvalitet. Hvalpe og juniorfoderet indeholder alle de gode næringsstoffer og ingredienser, din hundehvalp har brug for, så hvalpen får den bedste start på livet samt en sund og stærk udvikling. Vi tror på, at det bedste hvalpefoder har indflydelse på et godt, sundt og langt liv hos din hund. Uanset hvor gammel din hund er, eller hvilken race den har, så er det meget vigtigt, at du fodrer den med det rigtige hundefoder. Det gælder også, når du har en hvalp eller en juniorhund. Foder til hvalpe samt juniorfoder er nøje udviklet, så det indeholder alle de gode næringsstoffer, råvarer og ingredienser, som din hvalp eller juniorhund har brug for på en god start på livet.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

16 vare(r)

Hurtig udvikling kræver nærende foder

Din hvalp eller juniorhund vokser og udvikler sig ekstra meget i det første år af sit liv. Den hurtige udvikling kræver det helt rigtige hvalpefoder, så din hvalp eller juniorhund både kan holde energien oppe og samtidig få nok og god kost til at understøtte den hurtige vækstproces og udvikling, som den har. Foder til hvalpe eller juniorfoder betegnes ofte som vækstfoder, da hvalpefoderet er afbalanceret således, at maden er helt optimal for hvalpens eller juniorhundens hurtige knogleudvikling og vækst. 

 

Dosering af foder til hvalpe

Du bør altid forholde dig nøje til din hvalp eller juniorhunds størrelse, alder og race, når du skal købe hvalpefoder. Doseringen af foder til hvalpe eller juniorhunde kommer meget an på, hvor stor en hunderace din hvalp er. Ofte kan du blot følge den fodervejledning, der er på foderposen, men du skal altid huske at holde godt øje med din hvalp eller juniorhunds trivsel og velvære i forhold til det hvalpefoder, som du giver den. Hos Dyrenes Butik har vi lavet en fodervejledning til vores foderprodukter, der giver dig et nøje indtryk af, hvor stor en dosering netop din hvalp eller juniorhund bør få af det enkelte foderprodukt. I vores webshop har du mulighed for at finde kvalitetsfuldfoder til hvalpe og juniorhunde af alle racer, og vi har kvalitetsfuldfoder til både små, mellemstore og store hvalpe.

I webshoppen forhandler vi foder af høj kvalitet fra populære mærker som Specifik, VetPro, Royal Canin, Virbac og Hills.   

 

Det skal være en god oplevelse at spise

For at give din hvalp eller juniorhund en god oplevelse i forbindelse med fodring, er det vigtigt, at du skaber ro og tryghed omkring madskålen. Din hvalp eller juniorhund vil hurtigt blive tryg og glad for fodersituationerne, hvis der er ro omkring den, og hvis foderet smager godt Derfor er alt vores foder i webshoppen også særdeles velsmagende, uden at der er gået på kompromis med indholdet af nærringsstoffer. Selvom de fleste hunde hurtigt bliver glade for mad, så er det vigtigt, at du som ejer ikke overfodrer din hvalp eller juniorhund. En del hunde lider desværre af overvægt, hvilket i høj grad belaster hundens led og knogler. I vores webshop finder du et stort udvalg af slankefoder, godbidder og vådfoder til hunde, der lider af overvægt. Slankefoderet findes til alle hunderacer og størrelser.

 

Så længe skal hvalpen have vækstfoder

Du bør fodre din hvalp eller juniorhund med vækstfoder, indtil hundens knogler er cirka 90 procent færdigudviklede. Normalt indtræffer dette tidspunkt, når hvalpen er mellem seks og 12 måneder gammel. Dog skal du være ekstra opmærksom, hvis du har en hvalp af gigantrace, da disse hunderacer ofte skal være noget ældre, inden du stopper med at fodre med vækstfoder. Når din hvalps knogler er 90 procent færdigudviklede, bør du begynde at fodre med afbalanceret fuldfoder til voksne hunde. Du kan følge vejledningen på foderposen, så du er sikker på, at du fodrer din hund korrekt. Dog skal du altid holde nøje øje med din hunds velvære, sundhed og fysiske aktivitet, når du skifter til en ny fodertype. Det er ikke skadeligt at fodre med hvalpefoder i lidt for land tid, det vigtigste er blot, at du ikke overfodrer.  

 

Det er vigtigt, at du fodrer din hvalp eller juniorhund med det rigtige hvalpefoder. I vores webshop kan du finde både beskrivelser og vejledninger til de enkelte foderprodukter, men er du alligevel i tvivl om, hvordan du skal fodre din hvalp eller juniorhund, eller har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Du kan ringe til os på tlf. 36 72 02 01 eller besøge vores butik, der ligger i Rødovre.