Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Allergi diæt

Undgå allergi hos din hund

Ligesom nogle mennesker døjer med allergi, kan lidelsen desværre også ramme din bedste ven. Typisk ses genen hos hunde ved kløe, røde plamager og hårtab. Hvis din hund lider af allergi, bør du fodre den med hundefoder, der er særligt egnet til sådanne udfordringer. Hos Dyrenes Butik finder du et stort sortiment af hundefoder til allergiramte hvalpe, unge og voksne hunde samt forebyggende fuldfoder. Det er afgørende, at din hund får det rette foder, hvis den lider af hudsygdomme eller er foderintolerant. Vælger du det rigtige foder, er du garanteret en gladere og mere livlig hund. Det er altid en god idé, at du rådgiver dig med en dyrlæge, så du er helt sikker på, at hunden får det foder, der hjælper den bedst muligt. Er du i tvivl om fodervalg, er du også altid meget velkommen til at få hjælp hos Dyrenes Butik.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 30

  1. 1
  2. 2

Fuldfoder med gode næringsstoffer

Hos Dyrenes Butik er kvalitet altid i fokus. Det gælder alle vores produkter og selvfølgelig også vores allergihundefoder. Derfor forhandler vi kun hundefoder fra kvalitetsmærker som VetPro, Virbac, Specific, Royal Canin og Hill’s. Vores allergidiæter indeholder alle de næringsstoffer, mineraler, vitaminer, proteiner, fedtsyrer, olier og fibre din hund har behov for. Hos Dyrenes Butik har vi udvalgt en række af de bedste diæter, som er tilsat en høj mængde næringsstoffer, der understøtter hundens hud og pels.


Typiske tegn på hudgener

Det er helt almindeligt, at hunde får infektioner i deres hud i løbet af livet. Infektioner i huden betyder ikke nødvendigvis, at hunden har en hudsygdom eller døjer med lignende sundhedsproblemer. Oplever du til gengæld, at infektionerne er tilbagevende, bør du kontakte en dyrlæge og få tjekket, om det muligvis er tegn på mere end blot en lille irritation, der hurtigt går over. Du kan også selv være opmærksom på nogle specifikke tegn, der kan indikere problemer. Hvis din hund for eksempel slikker, river, bider og tygger sig selv forskellige steder på kroppen, kan det være indikatorer på, at hunden har nogle hudproblemer. Det mest almindelige tegn er, at hunden løbende døjer med øreproblemer. Du bør kontakte dyrlægen, hvis du oplever nogle af disse tegn hos din hund, så den kan blive tjekket.


Velsmagende foderprodukter

Hos Dyrenes Butik sælger vi ikke kun almindeligt fuldfoder til intolerante hunde. I webshoppen finder du også forskellige godbidder, piller og lækkert vådfoder. Alle vores foderprodukter indeholder sunde og gode råvarer og er på samme tid yderst velsmagende. Det velsmagende foder er med til at gøre foderoplevelsen god og behagelig for hunden. Du er velkommen til at kontakte Dyrenes Butik, hvis du mangler information om, hvad der er bedst til netop din hund. Du kan også læse mere om de forskellige produkter ved at klikke på billederne i webshoppen.