Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Advantage

Lægemiddelstyrelsen

Axel Heides Gade 1
2300 København S
dkma@dkma.dk
Tlf. 4488 9595
Fax: 4488 9599

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Advantage vet beskytter din hund mod lopper. Når din hund færdes i naturen, er den mere udsat for parasitangreb, derfor er det vigtigt, at du behandler din hund med Advantage vet. Er din hund ikke behandlet med Advantage vet til hund, kan den blive angrebet af lopper. Det kan give dit kæledyr gener som kløe, loppeallergi, bændelorm, hårtab og hudbetændelse. En styrke ved Advantage vet til hunde er, at den kan bruges forebyggende, altså allerede inden din hund bliver angrebet af lopper. Advantage vet til hunde går ind og bryder loppens livscyklus. Både de voksne lopper på hunden og loppelarverne i omgivelserne bliver dræbt af Advantage vet til hunde. Da loppemidlet går ind og bryder loppens livscykler både på voksenstadiet og på larvestadiet, bliver risikoen for loppeproblemer i fremtiden reduceret. Advantage vet til hunde er udviklet til at være enkelt for dig at bruge.

 

Sådan gør du

 

Når du behandler din hund med loppemidlet, er det vigtigt, at væsken kommer helt ned på huden og ikke bliver hængende i pelsen. Det kan du gøre ved at dele hundens pels med fingrene og dryppe væsken direkte ned på den blotlagte hud. Loppemidlet fordeler sig jævnt over hele hunden gennem hudens fedtlag.

 

Dette loppemiddel er udviklet med sikkerheden i top. Advantage indeholder et stof, der hedder imidaclorid, som rammer bestemte dele i loppens nervesystem. Hos varmblodede dyr, som vores kæledyr og hos mennesker, er disse områder anderledes, og stoffet er derfor ikke farligt. Du kan derfor trygt benytte loppemidlet til din hund i kampen mod lopperne.