Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør hest

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Mangler du yderligere tilbehørsprodukter til din hest, finder du det her hos Dyrenes Butik. Doseringspumpen fra Blue Horse sikre, at du uden problemer kan dossere tilskudsfordret til din hest. Tilbehørspumpen holder derudover fodret tørt, og gør det let at opbevare fodret mange steder. Pumpen passer til alle produkterne fra Blue Horse. Herudover forhandler vi Blue Horse Sprayer, der kan hjælpe dig under blandt andet rengøringen. Du finder alle vores Blue Horse tilskudsprodukter under kosttilskud og plejemidler på webshoppen.

Søger du andet tilbehør til din hest så som plejemidler mod led- og muskel smerter, behandling af sår eller hovplejeprodukter finder du det her hos os. Vi tilbyder et væld af tilbehørsprodukter til din hest.  

Det rigtige tilbehør

Hos Dyrenes Butik går vi meget op i, at du kan finde det tilbehør som din hest har brug for. For os er det vigtigt, at din hest kan forplejes med de rette produkter. Spar ikke på udstyr- og tilbehøret da det kan være med til at holde hesten sund og frisk.   

Har du spørgsmål om vores tilbehør til heste, kan vi kontaktes enten via mail netbutik@centrumdyrehospital.dk eller på tlf. 36 72 02 01. Telefonen er åben mandag – fredag fra 8:00-17:00