Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sår, Muk, Eksem

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

13 vare(r)

Er din hest kommet til skade, som har betydet, at din hest har fået sår. Måske oplever du, at der er dannet muk eller kommet eksem på huden. Fortvivl ej, hos Dyrenes Butik finder du alt indenfor plejemidler til heste.  

Et sår skal behandles korrekt, så der ikke kommer betændelse i. Først skal såret renses. Til dette finder du eksempelvis Kruuse Aluminium Wound Spray, der holder såret fri for urenheder. Samtidigt fungerer det som et flydende plaster, så såret er beskyttet. Den bedste måde du undgår sårskorper, eller behandler muk på hestens hud, er med Blue Horse Skinhealer. Med dette produkt hæmmer du bakterierne og blødgør såret eller mukskorperne. Blue Horse Skinhealer virker desuden effektivt imod ardannelse.      

Eksem kommer typisk om sommeren

Heste er ekstra udsatte for at få eksem når det er varmt og insekterne har højsæson. Eksem hos heste forekommer ofte fra maj til september måned. Vær derfor opmærksom på om der dannes væskefyldte blærer hesten, som derefter væsker og tørre ind til gullige skorper. Sommereksem kan ikke smitte fra hest til hest. Oplever du andre problemer med din hests hud eller hår, har vi produkter, som kan hjælpe mod dette.   

Vi kan træffes på tlf. 36 72 02 01, hvis du ønsker yderligere hjælp. Du kan også sende en mail til netbutik@centrumdyrehospital.dk.