0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mave- og tarmlidelser

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Hos Dyrenes Butik ved vi, hvor besværligt mave- og tarmlidelser er for din hest. Derfor kan du finde de nødvendige produkter, som din hest har brug for, hvis der skulle opstå mave-tarmlidelser. Dertil tilbyder vi også produkter, som blot hjælper med at opretholde den normale funktion i dens mave.

Har din hest over længere tid udviklet vandigt afføring, lider den muligvis af kronisk diarré. Dette betyder nødvendigvis ikke, at din hest er syg, men at der er tegn, du skal være opmærksom på. Hvis din hest stopper med at spise eller får feber, skal dyrlægen tilkaldes så hurtigt som muligt. Dette kan ske på tlf. 36 72 02 01, helst mellem 8:00-9:00 eller 13:30-14:00.

Sandforstoppelse skader din hests tarm     

Heste trives godt udendørs på fold, hvor de kan trave og nyde den friske luft. Dertil kan det nemt ske, at heste spiser af græsset. Går din hest på fold med sparsomt græs er det ikke usandsynligt, at der indtages sand, som kan give tarmlidelser for din hest. Har din hest fået sandforstoppelse, har den brug for Psyllium Husk, der beskytter tarmslimhinden og sikre en god fordøjelse. 

Vi træffes på overstående tlf. nummer 36 72 02 01 samt på vores mail netbutik@centrumdyrehospital.dk, hvis du måtte have spørgsmål.