0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Led, muskler og præstation

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Hesten er et dyr, hvor muskler har stor betydning for dens færden og præstationer. Hos Dyrenes butik ved vi, hvor vigtigt det er, at din hests muskler og led styrkes. Svage led og muskler vil betyde, at din hest ikke yder det optimale under træning eller konkurrencer. Til styrkelse af din hests muskler anbefaler vi blandt andet Equitop Myoplast, der tilfører aminosyrer til musklerne. Produktet er velegnet både til unge og ældre heste.

Forplejning af din hests led og muskler betaler sig

Har din hest arbejdet hårdt gennem hele livet eller bare trænet meget de sidste mange uger, bliver dens muskler af naturlige årsager ømme. Hestens led kan derfor også give den problemer, som du skal være opmærksom på. Equitop Gonex er et naturligt kosttilskud, der styrker hestens led, så den kan holde sig frisk og aktiv.

Vores brede sortiment gør det muligt at finde lige netop det, der kan hjælpe din hest af med smerter i led og muskler. En sund og velplejet hest skaber bedre resultater. Uanset om din hest trænes til sports- eller konkurrencehest, vil de rigtige kosttilskudsprodukter og plejemidler fremme livskvaliteten hos din hest. En glad hest giver også dig endnu mere glæde af din hest.

Måtte du have flere spørgsmål om produkterne, kan vi kontaktes på tlf. 36 72 02 01.