0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hovpleje

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 vare(r)

Dårlig hovpleje af hestens hove forvolder unødigsmerte på hesten, som let kan undgås. Det kræver få ting at holde hestens hove sunde og raske. Det er vigtigt at give hesten daglig hovpleje. Rens altid hestens hove før og efter den har været aktiv. Dernæst påføres der olie på hovene, som giver en beskyttende overflade. Hos Dyrenes Butik finder du blandt andet Blue Horse Hoof olie, som er velegnet til dagligt brug. Olien er af højeste kvalitet, så din hest fortsat kan holde sine hove pæne. Det er vigtigt at understreje, at du aldrig må påføre olien på en udtørret hov.

Hvordan plejes sur stråle?

Hovpleje kan være ekstra tiltrængt, hvis hestens hove er begyndt at lugte surt. Sur stråle opstår typisk, hvis hesten står i stalde, der er fugtige eller uhygiejniske. Årsagen kan også være, hvis hesten står på folder, der er mudret eller fugtige. Sur stråle skal behandles med den rigtige hovpleje. Som det første skal strålen beskæres ren. Herefter renses hoven grundigt og rengøres med sæbeopløsning. Til dette tilbyder vi Kruuse Hof gel special, som er en kvalitets hovpleje sæbeopløsning, der effektivt fjerner sur stråle på hestens hove.

Har du, yderligere spørgsmål til vores hovpleje sortiment kontaktes vi på tlf. 36 72 02 01 eller mail netbutik@centrumdyrehospital.dk