Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hestebolsjer/Treats

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Forkælelse af din hest må du ej forglemme. Sund foder holder din hest i gang, men glem ikke at den sætter pris på forkælelse. Blue Horse Tasty Treats er hestebolsjer, som du med god samvittighed kan give din hest. Hestebolsjet indeholder urter, der er gode og sunde for din hest. De gode urter i hestebolsjet gør, at din hest vil elske denne form for godbid.

Tasty treats har desuden et lavt indhold af sukker. Hestebolsjerne er et godt produkt at anvende som tilskudsfoder. Har din hest brug for andet tilskud til sin foder eller andet pleje finder du alt indenfor kosttilskud og plejemidler her hos Dyrenes Butik. Vi har nøje udvalgt produkterne, så du kan give din hest hvad den behøver.

Treats og hestebolsjer som belønning      

Det kan være en god ide at give din hest et bolsje, når den har gjort noget godt. Brug eksempelvis hestebolsjerne under træningen af hesten. Gode præsentationer fortjener belønning. Hesten vil forbinde bolsjerne med noget godt, og du vil få lettere ved at træne hesten. Både dig og hestens samarbejde vil styrkes, når den får gode oplevelser med bolsjerne.   

Du kan kontakte os på mail netbutik@centrumdyrehospital.dk eller tlf. 36 72 02 01, hvis du mangler hjælp.