0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Adfærd, angst og utryghed

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

En utryg hest udstråler nemt usikker adfærd, som i sidste ende kan betyde, at hesten bliver angst og bange for de fleste ting. Oplever du tegn eller lignende hos din hest behøver den hjælp. En utryg hest gør typisk også dig usikker. Hos Dyrenes Butik har vi nøje udvalgt kvalitetsprodukter, som kan hjælpe din hest med problemerne uanset, om den udstråler angst, usikker adfærd eller virker utryg.

Problemer med trailerlæsning?

Af og til kan det være svært at få hesten læsset på traileren, når den skal transporteres rundt. Der kan være mange situationer, hvor din hest bliver utryg eller angst og udviser en nervøs adfærd. Dette kan gøre det svært at arbejde med hesten, og der bruges tid og ressourcer på at tvinge hesten til noget den ikke har lyst til. Chillax hest er et produkt, som kan hjælpe både dig og hesten. Er du bevidst om, at din hest nemt bliver utryg og stresset eksempelvis under trailerlæsning, eller hvis den skal skifte fold vil du have stor fordel af dette produkt. Chillax hest beroliger din hest, og gør alt lettere for dig.   

Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra 8:00-17:00, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan ringe på tlf. 36 72 02 01.