0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sygepleje

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

13 vare(r)

Er din hest kommet til skade eller blevet syg ved vi, hvor vigtigt der er, at din hest får behandling. Med den rette sygepleje ved hånden kan du hurtigt behandle din hest. Hos Dyrenes Butik finder du de produkter, du skal bruge for at have den perfekte førstehjælpskasse klar, hvis der skulle opstå behov for sygepleje.

På webshoppen tilbyder vi eksempelvis Tensoplast, som er velegnet til forbinding. For at forbindingen sidder fast skal der en stærk tape til, så den ikke går op. Silk-Plast Durapore er kraftigt tekstiltape, der holder forbindingen på plads. Dette gør at du hurtigt kan pleje hestens skade, hvis den skulle være faldet på uheldigvis.  

Vi byder derudover også på MalAcetic Aural ørerens. Oplever du dårlig lugt fra hestens ører, kan du bruge dette produkt til at opretholde et sundt miljø i dens ører. Den rette sygepleje hjælper hurtigt din hest tilbage til sin normale form.       

Handler du for over 399 kr. på webshoppen, leverer vi gratis indenfor 1-3 hverdage. Ønsker du hjælp til mulige spørgsmål, kontaktes vi på tlf. 32 72 02 01. Bemærk at telefonen er lukket lørdag og søndag. Du kan ligeledes sende os en mail til netbutik@centrumdyrehospital.dk.