0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kosttilskud og plejemidler

Kosttilskud og plejemidler til din hest

Hos Dyrenes Butik finder du et stort udvalg af kosttilskud og diverse plejemidler til din hest. Der er stor forskel på, hvilke kosttilskud og plejemidler heste har brug for, og derfor er det vigtigt, at du finder de helt rigtige produkter til netop din hest. Det betyder meget for os, at vi kan være med til at sikre din mulighed for give din hest de kosttilskud og plejemidler, den har brug for og dermed skabe balance i hestens behov. Derfor finder du et bredt udvalg af forskellige kvalitetsprodukter til din hest her i shoppen. Alle vores produkter er nøje udvalgte og er af den bedste kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din hest er i stand til at yde sit bedste, hvad end den er til stævner eller blot er en tur i det grønne. Når din hest er glad og har et godt og sundt helbred, smitter det naturligvis også af på dig som ejer. Hvis du mangler hjælp til at finde det helt rigtige kosttilskud eller andre plejemidler til din hest, er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Vi sidder klar til at informere og rådgive dig.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alt til hestenes individuelle behov

Alle dyr er forskellige og har individuelle mangler og behov. Det gælder også heste. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af diverse produkter og udstyr til både hest og ejer. Nogle heste udviser uro samt utryghed og kan have brug for nogle beroligende midler for at opnå et roligere sind og temperament. Det kan for eksempel være heste, der er bange for smed eller dyrlæge, utryg ved trailerkørsel, urolig under vask eller generelt utryg ved forskellige omgivelser og genstande. Til sådanne heste tilbyder vi det beroligende fodertilskud Zylkene. Til heste der viser tegn på stress, angst, utryghed og nervøsitet sælger vi lækker og appetitlig fodertilskud. Vi forhandler også velsmagende foder- og kosttilskud, der understøtter hestens bevægeapparat og muskulatur. Derudover finder du et stort udvalg af sårspray til behandling og hurtig heling af sår, læderrens der giver et flot og rent læder samtidig med, at det forlænger læderets levetid. Du finder også diverse plejemidler af øjendråber, velduftende shampoo og balsam, fugtgivende olie til tør og glansløs pels samt renseprodukter til pels og hale og meget andet. Gå på udkig her i shoppen og find lige de varer, du står og mangler.


Produkter fra velkendte og stærke mærker

Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra stærke og velkendte brands som Virbac, Aptus, Chillax, Kruuse og Blue Horse. Du finder vejledninger til alle vores varer under hvert enkelt produkt i webshoppen. Husk altid at læse vejledningen grundigt inden brug. På den måde opnår du det optimale af produktet og den bedste behandling til din hest. Kontakt eventuelt dyrlæge eller Dyrenes Butik, hvis du er i tvivl om, hvordan netop din hest får den bedste behandling.