Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kosttilskud og plejemidler

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 40

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos Dyrenes Butik finder du et stort udvalg af kosttilskud og plejemidler til din hest. Der er stor forskel på, hvilke kosttilskud og plejemidler heste har brug for, og det er derfor vigtigt, at du finder de helt rigtige kosttilskud og plejemidler til netop din hest. Det er betydningsfuldt for os, at vi kan være med til at sikre, at du har muligheden for at give din hest de kosttilskud og plejemidler, den har brug for. Hos Dyrenes Butik kan du derfor finde meget forskelligt inden for kosttilskud og plejemidler til heste. Alle vores produkter er nøje udvalgt til at være af højeste kvalitet, du kan derfor være sikker på, at din hest får det bedste af det bedste. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din hest er i stand til at yde sit bedste, hvad end det er til stævner eller blot en tur i det grønne, når din hest er glad, kan du være glad. Du kan derfor støtte din hests sundhed ved at finde de kosttilskud og plejemidler, som lige netop din hest har brug for.

Den rigtige pleje til din hest

Oplever du, at din hest nemt bliver utryg og nervøs i visse situationer, kan fodertilskuddet Zylkene være en mulighed. Zylkene er et produkt, der kan anvendes, hvis din hest eksempelvis er bange for smed eller dyrlæge, utryg ved trailerkørsel, utryg under vask eller bare generelt utryg ved genstande i omgivelserne. Kan du nikke genkende til et eller flere af de nævnte scenarier, kan dette fodertilskud være en god hjælp til at overkomme problemet. Der findes flere forskellige produkter, der kan hjælpe, hvis din hest er utryg. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge vores dygtige personale i butikken eller sende os en mail på netbutik@centrumdyrehospital.dk.

Desuden forhandler vi sårspray til behandling af sår fra det kendte mærke Blue Horse, læderrens der giver flot og rent læder samt læderfedt, der er med til at forlænge læderets levetid. Det er vigtigt at benytte kosttilskud og plejemidler korrekt til din hest. Du finder vejledninger til alle vores kosttilskudsprodukter samt plejemidler under hvert produkt på vores webshop. Husk altid at læse vejledningen igennem inden brug, så du får det optimale ud af produkterne.  

Mangler du yderligere information om produkterne, eller har du spørgsmål, hjælper vi gerne. Vi træffes på tlf. 36 72 02 01.