0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sygepleje

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Hos Dyrenes Butik finder du de vigtigste sygeplejeprodukter til din gnaver. Vi har samlet de bedste produkter, så du hurtigt kan pleje din gnaver, hvis den skulle blive syg. Det er altid vigtigt at have sygepleje tæt ved hånden, hvis din gnaver skulle komme til skade eller, hvis der skulle opstå sygdom. Vi tilbyder derfor sygepleje af forskelligt karakter. Du kan blandt andet få Manuka gel til behandling af sår. Gelen giver fugtighed, der er med til at fremme helingen af såret. Du finder også KW Klip-Stop, som anvendes til standsning af mulig blødning under negleklipning af din gnaver. Døjer din graver med dårlig mave, tilbyder vi produkterne Zoolac og VetPro lac, der med sin gode smag gør det let for dig at fodre din gnaver med medicinen.

Vi ved, hvor vigtigt der er, at din gnaver kommer i behandling indenfor kort tid, hvis der skulle opstå behov for sygepleje. Derfor tilbyder vi en leveringstid på 1-3 dage, så du hurtigt kan komme i gang med behandlingen. Alle vores sygeplejeprodukter til din gnaver samt beskrivelser af produkterne finder du her på webshoppen.     

Skulle du have spørgsmål kontaktes vi på tlf. 36 72 02 01 mandag til fredag 8:00 – 17:00. Du kan også kontakte os på vores mail netbutik@centrumdyrehospital.dk