0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Snack og gnav

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sunde snacks til gnavere

Hos Dyrenes Butik har vi et stort udvalg af lækre og velsmagende snacks, gnavepinde og godbidder til gnavere. Vores snacks er sunde og indeholder alle de gode nærringsstoffer og lækre kosttilskudsblandinger, der giver en god smagsoplevelse for din gnaver. Det er hyggeligt at forkæle sin kanin, hamster, chinchilla eller marsvin med en snack, godbid eller gnavepind, og her på siden finder du et stort udvalg af lækre madbelønninger til din gnaver.

Sunde godbidder til dit kæledyr  

Hos Dyrenes Butik går vi meget op i, at alle kæledyr får sundt og nærende kost, der medvirker til et langt, sundt og godt dyreliv. Derfor kommer vores foder og snacks fra de bedste mærker, hvor indholdet er af højeste kvalitet. Vores godbidder og gnavepinde består af gode råvareblandinger, der har en positiv virkning på de små gnavere. I godbidderne finder du blandt andet ingredienser som tørrede rodfrugter, tropiske frugter, grøntsager, sunde kerner, nødder og bønner. Godbidderne er fyldt med fibre, vitaminer, mineraler, carotenoider og antioxidanter, der er godt og sundt for alle kæledyr. Du kan læse mere om de forskellige produkter og deres indhold ved at klikke på den enkelte vare.

Aktivér dit kæledyr med lækre belønninger

Godbidder og snacks kan bruges til flere forskellige formål og er et godt supplement til den daglige kost. Det er hyggeligt at forkæle dyret med lækre belønninger, men du skal være opmærksom på, at dyret ikke får alt for mange, da det kan påvirke dyrenes fordøjelsessystem negativt. Du kan med fordel gøre det til en sjov aktivitet for dyret at få små lækkerbiskener ved at placere belønningerne rundt omkring i buret, som gnaveren selv skal gøre noget aktivt for at finde. På den måde får dyret brugt noget af sin energi og undgår samtidig kedsomhed. Du kan også lægge de små belønninger ind i en snacky legebold, hvor dyret selv skal være aktiv for at få maden ud af bolden. Du kan også bruge vores store udvalg af godbidder som belønninger, hvis du fx træner agility med din kanin. Udover at være en lækker og god oplevelse for dit lille kæledyr, har vores gnavepinde også den fordel, at de er med til at holde dyrets tænder sunde og slibe tænderne.  

Hvis du er i tvivl om, hvilke snacks der er bedst for din kanin, hamster, chinchilla eller marsvin, er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik eller besøge os i Rødovre. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig og dit kæledyr godt videre.