Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frøstænger, Snack

Lækre snacks til fugle

Lige såvel som hunde og katte er vilde med at få en godbid i ny og næ, er fugle også glade for de små godter. Derfor tilbyder Dyrenes Butik lækre og nærende snacks til fugle af forskellige arter og størrelser. Vores frøstænger er yderst velsmagende, og du finder dem i flere forskellige smagsvarianter. Vi forhandler lækre snacks og sprøde frøstænger med sunde ingredienser som frø, nødder, honning og frugt, der er lige til at hænge op i fugleburet. Vi har snacks til fuglearter som nymfeparakitter, kanariefugle, papegøjer og dværgpapegøjer. Hvis du mangler information og hjælp til, hvilke fuglesnacks der er bedst til netop din flyvende ven, er du meget velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvilke produkter der egner sig bedst til dit dyr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

God aktivering og sjov beskæftigelse

Du kan med fordel anvende fuglesnacks, godbidder og frøstænger til belønning, sjov beskæftigelse eller suppleringsfoder ved siden af fuglens normale basisfoder. Foruden den lækre smag er det gode ved de sprøde frøstænger, at de aktiverer fuglen og holder den beskæftiget i mange timer. På den måde bliver fuglens behov for at småspise og gnaske nemt dækket. Samtidig sliber det naturligt fuglens næb og kløer, når fuglen spiser og gnasker i stængerne. Køb eventuelt godter til fugle med forskellige smage, så fuglen får noget afveksling og ikke pludseligt finder godbidderne kedelige. Alle vores godter til fugle indeholder sunde, nærende og gode råvarer, der støtter op om fuglens velbefindende og heldbred. Ud over de forskellige små godter tilbyder vi også sundt og nærende basisfoder til mange forskellige slags fugle. Med det rigtige foder kan du som fugleejer være med til at bidrage til, at din fugl får glansfulde fjer samt et sundt, godt og langt fugleliv. I vores sortiment til fugle finder du også billige kalksten, der er lige til at sætte ind i fugleburet. Med en kalksten får fuglen de livsvigtige mineraler, den har brug for. Samtidigt har kalkstenen den funktion, at den sliber fuglens kløer og næb på sund og naturlig vis.


Produkter fra kvalitetsmærker

Hos Dyrenes Butik sælger vi kun foder, godbidder og andre produkter fra de bedste og stærkeste mærker. Derfor kan du altid være sikker på, at de varer du køber er nøje udvalgte og er af god kvalitet. Vi ønsker alle dyr det bedste, og derfor skal de selvfølgelig også have de bedste foderprodukter og godbidder. Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke ind på de forskellige varer i shoppen.